Pa de debò, autèntic

Fet com demana la tradició:
farina, aigua, llevat mare natural i res més.
Bé, sí, una cosa més: temps…
El temps que requereixen les
fermentacions lentes i llargues...

Hola, carrer de Gurb, Vic, Osona, Catalunya…


Sóc en David Rovira i Prat, mestre flequer apassionat pel meu ofici. Després d’onze anys d’experiència, per fi us puc donar la benvinguda a Artipà, obrador artesà, la meva gran il·lusió. Una fleca nova i diferent a Vic, la qual he somiat, preparat i equipat per oferir-vos el que sé fer millor: pa!

Fet com demana la tradició: farina, aigua, llevat mare natural i res més. Bé, sí, una cosa més: temps… El temps que requereixen les fermentacions lentes i llaaargues... imprescindibles per produir uns pans més saborosos, més digestius i que es conserven millor (adéu pa xiclet, adéu…).

I també amb més color i més macos, perquè també mengem per la vista, oi?

Placeholder
David Rovira i Prat